Het kan best moeilijk zijn om de verschillende bezienswaardigheden Amsterdam te vergelijken. Gelukkig hebben wij het perfecte dagje Amsterdam samengesteld, speciaal voor jou! Hierdoor hoef je zelf niet meer eindeloos na te denken over wat je nou het beste kunt gaan doen in de bruisende stad Amsterdam. Wij hebben de allerleukste bezienswaardigheden van Amsterdam uitgezocht, die je extra voordelig kunt bezoeken.

Bezienswaardigheden Amsterdam must see: The Amsterdam Dungeon

Deze bezienswaardigheid is er één die je gezien moet hebben. The Amsterdam Dungeon ligt in hartje Amsterdam. Makkelijk te bereiken met zowel het openbaar vervoer als te voet vanaf centraal station. Als je een hele nieuwe kant wilt leren kennen van jouw lievelingsstad, dan moet je zeker een keer naar The Amsterdam Dungeon toe. Hier leer je 500 jaar aan duistere geschiedenis van Amsterdam. Tijdens jouw bezoek kom je voor veel verassingen te staan, zo kan de spanning bijvoorbeeld hoog op lopen en tegelijkertijd kun je het in je broek doen van het lachen. Daarom kun je gezellig je vrienden of familie meenemen. Een leuke dag gegarandeerd!

Combineer je bezoek aan de Dungeon

Dat je het niet bij slechts een bezoek aan The Amsterdam Dungeon laat, dat kunnen we begrijpen. Daarom kun je ook je bezoek aan de Dungeon combineren met een bezoek aan Madame Tussauds. Deze 2 top bezienswaardigheden Amsterdam moet je gezien hebben. Madame Tussauds is een interactief wassenbeelden museum waar je op de foto kunt met je grootste idolen zoals George Clooney of Messi. Voor degenen die nog energie over hebben na het bezoeken van deze 2 toppers hebben wij een rondvaart bedacht om jouw dag perfect af te sluiten. Met Rederij Lovers kun je een prachtige rondvaart maken in luxe rondvaartboot door de grachten van Amsterdam. Deze 3 top bezienswaardigheden Amsterdam kun je nu voordelig bezoeken bij aanschaf van een Big Ticket. Deze is verkrijgbaar via de officiële website van The Amsterdam Dungeon.

< Museum Gelderland is een super museum
Vrijgezellenfeest? Boek een goochelaar >