Wil je iets leuks doen met vrienden of collega’s? Maar wel iets wat nét even anders is dan je dertien in een dozijn uitjes? Denk dan eens aan een cocktail workshop in Amsterdam.  Tijdens deze workshop leer je, samen met je vrienden, collega’s of familie, om de meest heerlijke cocktails te maken. Uiteraard drink je ze daarna zelf op; een kok proeft ook eigen werk, toch?

Niet je standaard workshop

Denk je bij een cocktailworkshop aan een overdreven schoolachtige manier van het leren maken van een drankje? Dan denk je niet aan deze cocktailworkshop in Amsterdam. Hier draait het om gezelligheid en genieten. In de ruimte staan drie tafels, waarachter echte shakers staan. Ieder van deze shakers maakt een andere cocktail. Er wordt een welkom praatje gehouden en dan gaan jullie lekker aan de slag. Je kiest zelf uit waar je begint en waar je eindigt. Uiteraard drink je naderhand je gemaakte cocktails op. Dit maakt dat deze cocktailworkshop in Amsterdam vaak resulteert in een gezellige cocktail borrel. Iedereen is uiteindelijk enthousiast! Zelfs de meest fervente bierdrinker staat aan het eind met een cocktailtje in zijn hand.

Locaties

Deze Cocktail workshops worden niet alleen in Amsterdam gegeven. Dankzij de mobiele cocktailbar van de Rising Moon kunnen ze op iedere locatie naar jou toekomen. Van Rotterdam tot Groningen: deze cocktailworkshop volg je gewoon bij jou thuis, op kantoor of op de sportvereniging. Iedere ruimte wordt binnen no time omgetoverd tot een gezellige ruimte voor de workshop. Alles wordt meegenomen: de bar, het glaswerk, vers fruit, frisdranken en sterke dranken. Als organisator heb je nergens omkijken naar. Ook niet na afloop: want Rising Moon laat altijd alles achter, zoals ze het aantroffen.

Ben je benieuwd wat ze voor jou kunnen doen? Of heb je interesse in een cocktail workshop in Amsterdam? Neem dan vrijblijvend contact met ze op.