Een kerstpakket dat iedereen tevreden stelt, is dat onmogelijk? Niet als je iets kunt vinden wat al je personeel graag wil hebben en waar iedereen zich gewaardeerd door voelt. De één wil misschien graag een barbecue terwijl iemand anders liever een wellness kerstpakket krijgt en iemand anders weer een koffiepakket. Hoe kun je een cadeau vinden dat iedereen je in dank af zal nemen dit jaar? Volg de onderstaande informatie en je vindt het ongetwijfeld.

Een kerstpakket met een gezamenlijk thema

Het is zaak om een thema te vinden dat iedereen gemeen heeft. Je richt je dan niet op een individueel product, want dan is het inderdaad lastig om iets te vinden waar al je medewerkers blij van worden. Zoek eerst naar iets wat iedereen aanspreekt. Hier vind je alvast wat ideeën ter inspiratie.

  • Wat doen jullie: als het goed is produceren jullie producten of leveren jullie diensten en dat is het doel van het bedrijf. Refereer daar naar en je spreekt iedereen aan. Denk dan bijvoorbeeld aan een wollen muts als je ecologische isolatiematerialen produceert.
  • Waar werken jullie: iedereen werkt ook voor hetzelfde bedrijf. Kun je geen product bedenken, kies dan in ieder geval voor een kerstpakket in de kleur van je huisstijl. Dat voelt direct vertrouwd en je vertelt de ontvanger dat het pakket van jou afkomstig is.
  • Wat hebben jullie gedaan: een laatst voorbeeld van een gezamenlijk thema kan een prestatie zijn waar jullie allemaal hard aan gewerkt hebben. Misschien hebben jullie veel aan duurzaamheid gedaan en kun je een pakket uitkiezen met een ecologisch thema.

Wat zijn de verwachtingen?

Als de persoon die de kerstpakketten samenstelt denk je misschien dat je moet gokken naar een inhoud die iedereen blij maakt. Maar niets is minder waar. Je kunt prima een vragenlijst opstellen en deze rondsturen naar je personeel. Daarin kun je vragen naar hoe zij het ideale kerstpakket zien, naar wat ze verwachten dit jaar en naar wat ze wel- en niet positief vonden aan de vorige pakketten. Op die manier is het al veel minder gokken en krijg je een goed idee van wat je personeel graag wil krijgen. En dat maakt het maken van een selectie al een stuk gemakkelijker.

Kerstpakket – Kerstpakketonline.nl.

Blijf binnen je budget

Als laatste krijg jij natuurlijk ook een aantal regels waaraan je je moet houden als je het kerstpakket uit gaat kiezen. En deze hebben vaak te maken met budget. Wil je een betaalbaar pakket vinden, maar niet inleveren op kwaliteit, dan is een online winkel de beste plek om deze te vinden. Daar krijg je vaak grotere pakketten voor een lagere prijs, omdat het goedkoper is om een online winkel draaiende te houden. Andere voordelen waarvan je profiteert als je online je kerstpakketten koopt zijn dat je geen last hebt van de kerstdrukte, dat er een enorm assortiment is en dat je dat op elk moment van de dag kunt bekijken. Bestel je kerstpakket online dit jaar en je maakt er vast een groot succes van.