Dashcams zijn camera’s voor in de auto, die steeds populairder beginnen te worden. Een Dashcam is heel handig op te filmen vanuit uw auto. Zo kunt u ongevallen in het verkeer filmen maar ook als er bijvoorbeeld iets anders is gebeurt. Heeft u zelf een ongeluk gehad dan kunt u dankzij uw dashcam de beelden terug kijken. Wat weer heel handig is voor de politie, of verzekeringsmaatschappij.

 

Wat is een Dashcam?

Een dashcam is een camera die u in uw auto kan monteren en dan u alles kunt filmen tijdens het autorijden. De dashcams zijn makkelijk te instaleren en heel gemakkelijk in gebruik. De meeste dashcams hebben een mooi design en vallen niet op als de camera in de auto hangt.

 

Niet alleen een dashcam voor ongevallen

De dashcam is niet alleen handig om te filmen als er een ongeval is gebeurt, u kunt ook uw dashcam gebruiken als uw een autorit wil filmen of u gaat op vakantie en wilt de route filmen die u naar plaats van bestemming heeft gereden.

 

Verschillende soorten Dashcams

Er zijn veel verschillende merken die allemaal iets anders bieden. Dus aan uw eisen kunt u de perfect dashcam uitzoeken. Zo zijn er dashcam met geluidsopname, HD beeldkwaliteit, heeft nachtzicht, onopvallende camera en veel meer mogelijkheden. Je hebt zelfs dashcams voor in je binnenspiegel Vind u design belangrijker of wilt u gewoon goeie kwaliteit zo is er voor ieder wat wils. Er zijn ook Dashcams met GPS zo kunt u zien de route die u heeft gereden naar plaats van bestemming.

 

Ook ideaal voor de verzekeringsmaatschappij

Met dashcams kunt u bewijzen dat bijvoorbeeld u niet het ongeluk heb veroorzaakt. Is er een ander ongeluk gebeurt dan kunt u die beelden natuurlijk ook afgeven bij de politie. Met de verzekering heeft u niet meer het welles nietes spelletje van wie nu de oorzaak is en bijvoorbeeld ongeluk heeft veroorzaakt. Zo staat u sterk in uw schoenen want u heeft de beelden als bewijs.