Een slagroomspuit zonder slagroom patronen, daar hebt u niets aan. Slagroomspuiten zijn namelijk nodig wanneer u slagroom wilt maken. De patroon levert de druk, waardoor het slagroom uit de spuit gespoten wordt. Een patroon bestaat uit ‘N20’. We noemen deze gas ook wel gewoon lachgas. Overigens worden deze patronen daarom ook wel voor overige doeleinden gebruikt, maar dat even terzijde. In dit artikel willen we u in het kort uitleggen welke slagroompatronen er zijn, wat de gemiddelde prijzen zijn voor een patroon en leggen we in het kort enkele andere zaken uit.

 

Welke patroon moet ik aanschaffen?

Een slagroompatroon is een van de zaken die u moet aanschaffen als u een slagroomspuit koopt. Vaak worden deze patronen met uw spuit meegeleverd maar vroeg of laat raken deze op. Bijbestellen van dergelijke patronen gevuld met gas is eenvoudig maar u moet dan wel de juiste patronen bestellen! Voorbeeld: u hebt een slagroomspuit met een inhoud van0,5 liter. In dit geval kunt u met een slagroompatroon prima vooruit. Want deze heeft voldoende inhoud om een halve liter slagroom te kunnen spuiten. Hebt u een spuit met minder inhoud, dan hebt u ook aan een patroon voldoende. U kunt overigens patronen maar een keer gebruiken. Voor slagroomspuiten van1 liter hebt u twee lachgaspatronen nodig.

 

Wat kost een slagroompatroon

Lachgaspatronen voor slagroomspuiten kosten niet zoveel. Vooral als u in een keer meerdere patronen bestelt zijn de kosten vrijwel te verwaarlozen. Zou u een pakket met 20 patronen bestellen, dan kost een patroon gemiddeld ongeveer 0,50 eurocent. Wilt u echt goedkoop uit zijn, dan kunt u het beste nog grotere hoeveelheden in een keer bestellen. Bent u regelmatig met uw slagroomspuit in de weer, dan kunt u het zich niet veroorloven om eens zonder slagroom patronen te zitten. Door in een keer een grote bestelling te plaatsen kunt u dit voorkomen!

 

Specificaties

Een patroon bestaat uit verzilverd staal. Patronen zijn altijd nauwkeurig gecontroleerd. Het gebruik hiervan is 100% veilig, indien u de voorschriften volgt. Deze lachgaspatronen worden gevuld met N20. Overigens zijn ze niet navulbaar, dus u kunt ze eenmalig gebruiken.