Een paard onderhouden en houden is een ding, maar een paard vervoeren is voor veel mensen toch lastig. Maak daarom gebruik van een professionele paardentaxi. Marthijs Services, een eenmanszaak die werkt in heel Nederland én daarbuiten, heeft jarenlange ervaring met het vervoeren van paarden en helpt u graag.

Redenen voor paardentaxi

Een paard kan om meerdere redenen vervoerd worden. Misschien moet u uw paard wel vervoeren vanwege een evenement, een bezoekje aan de dierenarts of vanwege een vakantie. Wat de reden ook is: autorijden met een paard in de trailer achter de wagen, kan best lastig zijn. Zeker als het gaat om een langer stuk, waar je de weg niet zo goed kent en de weersomstandigheden niet zeker zijn. In al deze gevallen staat Marthijs Services met zijn paardentaxi voor u klaar om u te helpen.

Ervaring

Marthijs Services heeft jarenlange ervaring als internationaal chauffeur. Dankzij deze ervaring, weet hij precies wat hij wel en niet moet doen en weet hij ook hoe hij moet reageren als er onverwachts iets gebeurd onderweg. Marthijs Services beschikt over alle juiste materialen en uiteraard over alle papieren om paarden te mogen vervoeren. Bovendien is hij een liefhebber van paarden. U kunt hem vertrouwen met uw paard. Of uw paard nu naar het binnen- of buitenland vervoerd moet worden, het is voor deze ervaren chauffeur geen enkel probleem. Hij draagt zorg voor uw paard en zorgt dat de paardentaxi veilig op de plek van bestemming aankomt.

Niet alleen paardentaxi

Naast dat Marthijs Services in te huren is als paardentaxi, is hij ook in te huren als allround chauffeur. Hij vervoert boten (zowel in Nederland als in Europa), caravans, auto’s en verzorgt ook boottransport. Marthijs Services is een eenmanszaak en allround chauffeur. Benieuwd? Neem vrijblijvend contact met hem op.