Wil je het nu echt gaan doen? Personal Training volgen? Denk dan eens aan 100PT. Hét adres voor Personal Training in Arnhem en omstreken. Een ervaren en professionele trainer die jou help om je doelen te bereiken.

Waarom personal training?

Veel mensen beginnen fanatiek: een abonnement op de sportschool, nieuwe sportoufit en schoenen en vergeet de bidons niet. De eerste paar weken gaan ze dan ook fanatiek. Helaas blijkt in de praktijk dat sporten iets is wat je gemakkelijker afzegt dan andere dingen en dat daardoor na een aantal weken de frequentie trainingen afneemt. Vervolgens denk je ‘ach, nu haal ik mijn doel niet’ en stop je er helemaal mee. Herkenbaar? Dan is een PT’er echt iets voor jou! Omdat je een fysieke afspraak met iemand hebt, wordt het meer prioriteit. Bovendien is de kans dat jij je doelen mét een personal trainer niet haalt, veel kleiner dan dat je zonder begeleiding traint. Daarnaast is het superfijn dat een personal trainer iedere week je vooruitgang meet. Zo merk je zelf dat het sporten ook zinvol is en dat geeft weer motivatie om verder te knallen.

Over 100PT

Daniel van 100PT is niet zomaar een Personal Trainer. Tijdens zijn studie Sterrenkunde werd fitness van hobby een passie en merkte hij hoeveel voldoening hij daaruit haalde. Uiteindelijk heeft hij zich door allerlei cursussen, trainingen en opleidingen weten te ontwikkelen tot wat hij nu doet en een eigen bedrijf opgericht. Hij heeft al veel mensen met allerlei verschillende doelen geholpen. Zo kun je bij 100PT niet alleen terecht voor Personal training, maar ook voor specifiek afvallen, blessurebehandelingen of topsport- en prestatieverbeteringen.

Ben je benieuwd wat 100PT voor jou kan betekenen? Twijfel dan niet om vrijblijvend contact op te nemen.