Met moeders op pad. Als vrouwen onder elkaar genieten van een heerlijk dagje of weekendje in binnen- of buitenland. Er zijn diverse leuke activiteiten te bedenken om gezellig te ondernemen als moeder en dochter. Wij geven hieronder enkele tips voor een geslaagd moeder dochter uitje.

Samen eten bereiden en opeten

Een kookworkshop is een goed idee als jullie beiden houden van eten bereiden en het verorberen hiervan. Na wat uitleg zul je zelf aan de slag gaan met het koken, zullen er tips gegeven worden en mag je de kookworkshop afsluiten met het opeten van jullie zelf bereide maaltijd. Diverse kookworkshops die je kunt volgen zijn bijv; Indisch eten bereiden, Grieks of Italiaans eten bereiden, tapas maken of een toetjesworkshop.

Sushi workshop

Een sushi workshop is een echte aanrader als jullie gecharmeerd zijn van deze Japanse lekkernijen. Eerst zullen de basisbeginselen uitgelegd worden en vervolgens begin je zelf met het koken van de rijst, strak uitrollen van de rijst, vullen van de rijst en het strak oprollen van de sushi. En het leukste is? Je mag de zelfgemaakte sushi na afloop mee naar huis nemen.

High tea

High tea’s zijn mogelijk door het gehele land. De basis van een high tea is meestal hetzelfde. Je krijgt de mogelijkheid om verschillende theesoorten te proeven en een etagère met zoete en hartige lekkernijen zal op tafel worden gezet zodat jullie heerlijk kunnen smullen van thee en lekkers. In Groningen zijn diverse leuke high tea locaties te vinden. Wil je in een andere stad genieten van een high tea? Boek dan eenvoudig online via HighTea.nl een high tea naar keuze.

Weekendje weg

Samen een weekendje weg is het ultieme moeder dochter uitje. Dat kan zowel in Nederland zijn als in het buitenland. Kiezen jullie voor een verwenweekendje, een citytrip of voor een weekendje in de natuur of aan zee? Mogelijkheden genoeg om er een onvergetelijk weekend van te maken die jullie je nog lang zullen herinneren.