Jongerenvakantie

GOGO jongerenreizen

GOGO is een organisatie die al 20 jaar actief is op het gebied van jongerenreizen. Zij bieden vakanties aan in verschillende delen van Europa als; Spanje, Griekeland, Kroatië, Hongarije, Italië, Malta, Portugal, Tunesië, Turkije en Bulgarije. In vier simpele stappen kun je, jouw perfecte vakantie samenstellen.

  1. Samen je favoriete bestemmingen en vertrekweken opsturen.
  2. Samen stemmen op het beste aanbod.
  3. Makkelijk, snel en super handig de beste vakantie bespreken via Facebook.
  4. Nodig je vrienden uit en kies jullie ultieme vakantiebestemming!

GOGO jongerenreizen past zich aan, aan de wensen en behoefte van jongeren. De lage prijzen zorgen ervoor dat een vakantie boeken rendabel is. Bij GOGO kun je ook een partypakket samenstellen. Deze reizen zijn vanaf €139,-.

Beachmasters

Beachmasters is het jongerenmerk van Bizztravel. Bizztravel is een dynamische organisatie dat opereert in verschillende landen als, Bulgarije, Italië, Malta, Spanje, Griekeland, Frankrijk, Hongarije, Kroatië, Portugal en Turkije. De vakanties van Beachmasters zijn in drie groepen gedeeld namelijk, jongerenreizen, examenreizen en last minutes. Beachmasters zorgt ervoor dat je nooit meer naar huis wilt! Genieten van witte stranden en s ’avonds het nachtleven ontdekken op de beste feestbestemmingen van Europa. Beachmasters biedt reizen aan vanaf €129,-.

Beachmasters heeft speciaal voor de examenkandidaten examenreizen opgezet. De reizen van de examenfeesten richtte zich vooral op feesten, non stop! Want wat kan je beter doen dan feesten na je examens?!

GoFun

GoFun is een jongerenorganisatie waarbij je goedkoop op vakantie kunt gaan met jouw vrienden en vriendinnen. Genieten van de zon, nachten lang feesten en nieuwe vrienden maken? Dat kan allemaal via de reizen van GoFun. GoFun is ruim 5 jaar de specialist in jongerenreizen. Het is dé organisatie voor jonge mensen op geweldige bestemmingen! Bulgarije, Argeles, Kos, Chersonissos, Rimini, Terschelling, Blanes, Albufeira, Alanya, Lloret de mar en Marmaris heeft GoFun allemaal in haar pakket.

De juiste sfeer en perfecte prijs maken de vakanties van GoFun optimaal. Het programma is samengesteld naar jou wensen.

Wil jij ook een vakantie met leuke reisleiders en reisleidsters, 100% lage prijsgarantie, 200% feestvakanties, de beste beachparty’s en veilig en betrouwbaar boeken?!

Ga dan naar GoFun!

Sunplugged

Arke Sunplugged biedt geweldige zonvakanties aan voor jouw vrienden en vriendinnen. De vier sterke eigenschappen van Arke Sunplugged zijn als volgt: super voordelig, populairste jongerenbestemming, de beste feesten & events en allerlei tips van de leukste reisleiders en leidsters! De vakantiebestemming van Sunplugged zijn: Griekeland, Portugal, Spanje en Bulgarije.

Je kunt je vakantie bij Sunplugged geheel zelf samenstellen. Wil je naar een geweldige beachparty, een jeepsafari of een leuke boozecruise? Sunplugged maakt het waar!

X-travel

X-travel is één van de populairste vakantie organisaties onder jongeren. Zij bieden reizen aan in Spanje, Griekeland, Turkije, Portugal, Bulgarije, Hongarije, Italië en Kroatië. Bij X-travel kun je direct boeken zonder een reisbureau als tussenpersoon. De vele prachtige bestemmingen, hoge tempraturen en de mooiste stranden zorgen voor optimaal genieten van jou perfecte vakantie. Een vakantie met X-travel zorgt voor een onvergetelijke vakantie vol plezier en mooie herinneringen.

Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen via de contact pagina.