Vervoer

Het juiste vervoer naar de juiste bestemming. Het vinden van goede taxi’s, pendelbussen en/of autoverhuurbedrijven van en naar feesten of parken is soms nog best lastig, wij van Vrijvandaag hebben dit voor jou op een rijtje gezet!

Taxi Amsterdam

Mijn-Taxi.nl
Mijn-Taxi.nl zorgt er voor dat u zonder stress en zorgen vervoert wordt van en naar luchthaven Schiphol. Mijn-Taxi.nl beschikt over uitstekende chauffeurs in goede en schone taxi’s, u wordt op een veilige en plezierige manier naar de luchthaven gebracht. Website: www.mijn-taxi.nl

Verhoef Service Company
Verhoef Service Company is dé specialist op het gebied van vervoer. De privé chauffeurs kunnen geboekt worden in verschillende niveaus, zo is er altijd de juiste chauffeur voor de juist gelegenheid. Zij vervoeren daarnaast grote groepen en kunnen zij scholen voorzien van vervoer. Website: www.verhoefservicecompany.nl

Trust Verhuizingen is een snelgroeiend verhuisbedrijf uit Breda. Ze verhuizen niet alleen in Noord-Brabant, maar ze zijn ook het verhuisbedrijf voor Rotterdam en omgeving.

DriveUgo
Drive Ugo is het nieuwe taxi bedrijf van Amsterdam. De taxi beschikt over gebruiksgemak, vriendelijke service en kwaliteitsritten. Een taxi voor een eerlijke prijs, een taxirit zoals deze bedoelt is. Een taxi ervaring die je nog nooit hebt meegemaakt, een taxirit welk leuk en comfortabel is.

Taxibedrijf Noorderlicht
Taxi Noorderlicht is een taxibedrijf dat al meer dan 12 actief is in en rondom Alkmaar. Taxi Noorderlicht heeft zich daarnaast gericht op uitgaansvervoer, Schiphol vervoer, Groepsvervoer en schoolvervoer. Taxi Noorderlicht staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en persoonlijke service. Het bedrijf wil in alle behoefte van haar passagier voorzien, waarbij de passagier centraal staat.

Beleentaxi.nl

Bestel een taxi via Beleentaxi.nl en laat je snel vervoeren naar je bestemming. De beldienst van Beleentaxi.nl is 24/7 bereikbaar, 365 dagen per jaar. Ze hebben taxibusjes en –auto’s en de wachttijden zijn altijd kort. Bel direct een taxi in Geldrop.

Bert Jonk Autoverhuur

Een goed autoverhuurbedrijf is Bert Jonk. Zij hebben vier vestigingen nabij Amsterdam van waaruit ze auto’s, busjes en vrachtwagens verhuren. Bekijk bijvoorbeeld de autoverhuur van Bert Jonk Zaandam.

Middenarmsteun.nl

Middenarmsteun.nl is het bedrijf om het comfort in uw auto te verbeteren. Voor iedere auto een middenarmsteun op maat. Bekijk hier de Auto Pasvorm Armsteun

Schipholtaxi.pro

https://www.parkerenschiphol.nl/

Verkeersschool Kennedy

Museum Flevoland

Leerzaam dagje in museum flevoland . Ideaal om met je kinderen te leren over de geschiedenis van Nederland en de bepalende rol die water daarbij gespeeld heeft.