Vrije Tijd Tips

Vrije tijd voor mensen met Autisme

Voor mensen met autisme zijn er vaak andere vormen van vrije tijd nodig. Kijk op deze website voor meer informatie over dagbesteding autisme.

Eenvoudig rondrijden door de randstad

In de randstad is het overal druk op straat, wanneer je naar het centrum moet sta je soms lang in de file. Een scooter kopen is dan heel aantrekkelijk. Je rijdt eenvoudig over de fietspaden, zonder langdurig stil te staan.

Museum Flevoland

Leerzaam dagje in museum flevoland . Ideaal om met je kinderen te leren over de geschiedenis van Nederland en de bepalende rol die water daarbij gespeeld heeft.

Fietsen met ondersteuning

Als je regelmatig wil fietsen op je vrije dagen, dan is een elektrische bakfiets ideaal. Je neemt eenvoudig extra mensen of spullen mee tijdens je fietstocht.

Restaurant met Aziatische keuken

Lekker eten doe je bij dit Aziatisch restaurant in Apeldoorn.

Restaurant met Aziatische keuken

Lekker eten doe je bij dit Aziatisch restaurant in Apeldoorn.

Ga er veilig opuit met je kinderen

Een dagje weg is altijd leuk, daarnaast ervaren kinderen een stukje fietsen ook al snel als een uitje. De bakfietsen helpen je om eenvoudig je kinderen mee te nemen tijdens een dagje weg. Je bent hierdoor niet gebonden aan een auto en je kunt je kind veilig meebrengen. Een bakfiets is ook niet veel duurder dan een gewone fiets.

Weekendje Friesland

Huur eenvoudig en snel een bungalow in Friesland via Bungalowpark Het Bosmeer.

Schoonheidssalon Zuid-Holland

Op je vrije dag lekker naar schoonheidssalon, altijd een goed idee. A Verde Salon & Spa biedt hierbij niet alleen een schoonheidsbehandelingen maar ook een goede knipservice. Krijg direct een frisse uitstraling en een fris kapsel.

Kamperen in Noorwegen

Geniet optimaal van je vrije dagen en breng een weekendje of midweekje door in Noorwegen. De natuur en de camping in Noorwegen zijn een oase van rust. In de prachtige omgeving kun je heerlijk wandelen, fietsen, kano├źn en ontspannen.

Tijdelijk een kassa huren

Bij Kassahuur.nl kun je tijdelijk gebruik maken van een kassa. Hiermee laat je klanten eenvoudig en veilig afrekenen.

Effectief trainen met persoonlijke hulp

Train onder personlijke begeleiding van personal training Lelystad. De trainers helpen je op zeer professionele wijze.

Touren op een Vespa

Lekker het land door touren doe je natuurlijk op een Vespa scooter. Vind jouw Vespa bij Scooterspot.nl.