Gaat één van je vrienden trouwen en wil je iets origineels voor zijn vrijgezellenfeest? Huur dan een goochelaar in. Deze goochelaar kan natuurlijk wel wat assistentie gebruiken van de aanstaande bruidegom en je bent verzekerd van een magisch avondje.

Workshop goochelen

Uiteraard is het leuk om de goochelaar een show te laten weggeven op het podium. Waarbij jullie kameraad, de aanstaande bruidegom, dan als assistente optreedt. Maar een andere mogelijkheid is om met de hele groep wat goocheltrucs te leren. Boek dan een workshop goochelen. Je leert het geheim achter de trucs. Daarnaast leren jullie hoe je deze trucs toe moet passen tijdens je presentatie of speech. Leuk voor de speech tijdens de bruiloft!

Of toch een tafelgoochelaar

Ben jij de ceremoniemeester en zoek je nog iets extra’s voor dat grote feest van je beste vriend? Dan is een tafelgoochelaar misschien een idee. Je wilt uiteraard het best voor het feest van de bruid en bruidegom, maar die pauzes van de band zijn erg vervelend. De gasten beginnen te draaien op hun stoel en willen vermaakt worden. Is het dan niet een leuk idee om een goochelaar rond te laten lopen en bij de gasten wat trucjes te doen. Het zijn vaak kleine trucjes die de tafelgoochelaar laat zien, maar hij verrast de gasten zeker!

Goochelaar voor heel Nederland

Er lopen in Nederland verschillende goochelaars rond. Maar voor een spectaculaire show, die zowel interactief als entertainend is, moet je bij Mitch Durbank zijn. Hij past zijn show aan naar de wensen van zijn publiek. Dus wil je jouw show in het teken van de aanstaande bruidegom hebben staan. Dan zorgt Mitch Durbank daarvoor. Meer weten over Mitch Durbank of een goochelaar boeken voor het vrijgezellenfeestje van de aanstaande bruidegom?

Kijk dan op de website van Goochelaar Mitch Durbank.