Gaat je vriend(in) bijna trouwen? Dan wordt het tijd om het vrijgezellenuitje te organiseren. Lees in dit artikel leuke activiteiten die je kunt ondernemen in Zwolle.

Bezoek een kartcentrum
Zijn je vrienden competitief? Dan is een bezoek aan een kartcentrum een geschikte activiteit! In kartcentrum Zwolle kan je helemaal los met karten zonder je schuldig te voelen. Je rijdt namelijk in elektrische karts, wat beter is voor het milieu. Naast karten kan je in het kartcentrum ook de activiteit Virtual Reality doen. Je hebt keuze uit diverse Virtual Reality Expiences. Eerst maak je kennis met Virtual Reality door een aantal minigames. Vervolgens ga je 30 minuten een spel naar keuze doen. Je kunt kiezen uit vijf spellen, zoals The Hallow en de Mol.

 

Dagje wellness

Wil je de aankomende bruid of bruidegom helemaal tot rust laten komen? Organiseer dan een wellness dagje. In de omgeving van Zwolle kan je verschillende sauna’s bezoeken, zoals Sauna Swoll en Thermen Bussloo Wellness & Hotel. Daarnaast zijn er ook andere wellness activiteiten die je kunt ondernemen. Wat dacht je van floaten of een zoutkamer bezoeken? Bij floaten bevind jij je in een eigen floatruimte in je eentje. In de floatruimte drijf je gewichtsloos en zonder prikkels op zout water. Floaten wordt vaak vergeleken met een aantal uur slaap. Door te floaten kom je echt helemaal tot rust. Een zoutkamer kan je met meerdere mensen bezoeken. In een zoutkamer wordt het natuurlijke microklimaat nagebootst zoals het in zoutmijnen is. Het bezoeken van een zoutkamer heeft een positief effect op huid- en ademhalingsaandoeningen.

 

Ga borrelen

Een drankje doen hoort bij een vrijgezellenuitje. Is er iemand zwanger uit het gezelschap? Zorg dan ook voor alcoholvrije opties. Is de aankomende bruid zwanger? Organiseer dan een alcoholvrije borrel uit respect voor de bruid. In Zwolle zijn er verschillende locaties waar je in High Wine kunt boeken. Hier geniet je van verschillende hapjes onder het genot van een glas wijn. Voor de bierliefhebbers is een High Beer ook een mogelijkheid. Je krijgt verschillende speciaal biertjes met snacks zoals worst, olijven en bitterballen. Houden jullie meer van cocktails? Bezoek dan een van de terrasjes met lekkere cocktails. Je kunt ook een cocktail tour boeken in Zwolle. Je bezoekt dan verschillende cafés, die cocktails serveren.