vrij vandaag

Speurtochten voor jong en oud!

Geplaatst op

Heb jij wel eens met een groep een speurtocht gedaan? De moeite waard en daarom moet je maar eens kiezen voor HeelHollandSpeurt. Er worden hier veel mooie speurtochten ontwikkeld voor familie, vrienden, en tochten die je met je collega’s kunt doen als teamuitje bijvoorbeeld. Je gaat hierbij wel altijd gebruik maken van de speur.app en de spelcomputer. Zo word je allemaal door de stad begeleid en kom je bij de mooiste plaatsen. Je kan vooraf een thema kiezen en afhankelijk daarvan maak je kennis met de stad, of misschien wel met een ander indrukwekkend verhaal. Je gaat in je eigen tempo spelen en ook bepaal je zelf het spelverloop. Het is dus een groot avontuur, spannend en iedere keer weer een uitdaging, een leuk uitje dus voor jong en oud! 

 

Wie kan er speuren? 

 

De speurtochten die je worden aangeboden zijn voor jong en oud bedoeld. Je zou als koppels kunnen speuren. Je zou je partner kunnen verrassen of je beste vriend of vriendin, een leuk uitje om samen een dagje door te brengen en veel te leren. Ook voor vriendengroepen is het zeker een aanrader, of families. Ook zakelijk kun je er een leuk teamuitje van maken. Zo leer je elkaar eens op een andere manier kennen dan alleen maar op de werkvloer. Misschien mag jij dit jaar wel een idee aandragen binnen het bedrijf en dan is dit zeker een aanrader. Iedereen houdt van spelletjes, avontuur en uitdaging en dat komt hier allemaal heel goed tot uiting.

 

Welke speurtocht kies je?

 

Het is alleen nog even de vraag welke speurtocht ga je kiezen en hoe moet je het dan bestellen? Gelukkig gaat dan allemaal erg eenvoudig online. Er bestaat namelijk een overzicht van alle speurtocht locaties en dan kun je zelf een plaats kiezen waar je wil beginnen. Het is maar te hopen dat je snel kan beginnen en dan ga je strijden voor de schatkist. Wie gaat deze als eerste vinden en winnen? Ga het grote avontuur aan met je familie, vrienden of collega’s. Maak er dan een competitie van, dan heb je nog wat meer om te strijden samen! 

Gerelateerde berichten

Over ons

We houden je graag op de hoogte van vrijetijdsbesteding en het management ervan.

Contactgegevens

Via info @ vrijvandaag.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden