Vakantie

Denkt u erover na om dit jaar weer op vakantie te gaan en wilt u de leukste bestemming vinden? Dan bent u aan het juiste adres! Vrijvandaag heeft voor u de leukste bestemmingen en vakantielanden op een rijtje gezet. Van zon vakanties tot wintersport bestemmingen, voor jong en oud. Wij hebben het voor u opgezocht en de leukste uitgekozen.

Jongeren vakantie
Het is zo ver, de examens of het lange schooljaar is achter de rug en de zomervakantie staat voor de deur! Wat is nou beter dan een week of langer met je vrienden naar de zon gaan?! Feesten, uitgaan, zwemmen en pure gezelligheid staan op jou te wachten. Wij hebben de goedkoopste en leukste vakantiebestemming voor jou op een rij gezet. Beslis samen met je vrienden waar jullie waanzinnige reis heen gaat!

Ouderen vakantie
In elke leeftijdscategorie zijn er populaire gebieden. Bij jongeren is dit vaak Blanes of Chersonissos, plekken waar ze uit hun dak kunnen gaan. Bij volwassenen meestal met gezin zijn landen als: Frankrijk, Griekeland, Portugal en Turkije vrij populair. Maar waar vinden 50+ers het nou leuk om heen te gaan?! Rustige bestemmingen waar toch veel te beleven is als; wandelen, cultuur, fietsen en omgeving. We hebben verschillende potentiële landen voor u op een rijtje gezet.

Yoga vakanties
Even helemaal tot rust komen? Ontsnappen aan de dagelijkse verplichtingen en stress? Dan kan een yoga vakantie uitkomst bieden! Mettamind in Amsterdam biedt yoga vakanties aan in o.a. Bali, Italië en Portugal. Tijdens deze vakantie ontspant u gegarandeerd en komt u volledig tot rust. Benieuwd? Kijk dan eens op de website: www.mettamind.nl

Top 10 zomervakantiebestemmingen
Wilt u de hele vakantie aan het strand liggen, zwemmen in zee en genieten van de zon? Dan is een zonvakantie precies wat u zoekt! Vrijvandaag heeft voor u heerlijke zon bestemmingen voor u op een rijtje gezet, waaronder een aantal in eigen land! Klik hier voor de vakantiehuisjes in Zeeland van Mol Travel.

Top 10 wintersportbestemmingen
Skiën, snowboarden en genieten van de sneeuw? Dan is een wintersportvakantie echt de ideale vakantie voor u. Leren snowboarden en skiën is één van de leukste wintersport activiteiten en het is bestemd voor jong en oud! Klik hier voor de top 10 wintersportbestemmingen.


http://www.vliegtickets.com/

online kampeerwinkel

Camping Le Sérignan Plage